Top

SpringerLink – Nederlandstalige e-books en e-journals

Dit is een directe link naar de Nederlandstalige e-books en e-journals van de uitgever Bohn Stafleu van Loghum (BSL) op de website van Springer.

Open database

Dit is een directe link naar Nederlandstalige elektronische boeken (e-books) en tijdschriften (e-journals) van de uitgever Bohn Stafleu van Loghum (BSL) op de website van Springer. Tijdschrifttitels uit de voormalige Vakbibliotheek zijn opgenomen.

Zoektip:
Na een zoekactie is het mogelijk om de resultaten te filteren op Content Type, Discipline en Subdiscipline. Op deze wijze kunt u zoeken in titels of hoofdstukken van e-books of in titels van tijdschriften of artikelen binnen het vakgebied van uw interesse.

Na een zoekactie is het mogelijk om de resultaten te filteren op Content Type (Article, Chapter, Book, Journal), Discipline en Subdiscipline. Op deze wijze kunt u zoeken in titels of hoofdstukken van e-books of in titels van tijdschriften of artikelen binnen het vakgebied van uw interesse.
Een volledig overzicht van de vakgebieden en subdisciplines is zichtbaar via de knop See all.

subdiscipline

Na de selectie van een e-book kunt u hoofdstukken inzien of downloaden. Ook is het mogelijk om met specifieke woorden binnen het geselecteerde e-book te zoeken.

Binnen de e-journals is het mogelijk om artikelen in te zien of te downloaden. Ook kunt u met specifieke woorden binnen het geselecteerde e-journal zoeken.

Verdere zoektips te vinden via Search Tips  

Ask your librarian! Save time by starting your support request here and we’ll connect you to an expert.

Comments are closed.
Back to top