Per 1 februari 2016 is de Catalogue UM niet langer beschikbaar.

Alle materialen zijn terug te vinden in PiCarta. Gebruik PiCarta om boeken en tijdschriften in Nederlandse bibliotheken op te zoeken. PiCarta is beschikbaar via de Digitale Bibliotheek onder Informatiebestanden en zoekmachines.  Gebruik in PiCarta de geavanceerde zoekfunctie en vink “beperk zoeken tot uw bibliotheek” aan om alleen te zoeken naar publicaties die aanwezig zijn in de Universiteitsbibliotheek Maastricht. 

Reden voor het niet langer aanbieden van de Catalogue UM is het feit dat de gehele collectie van de Universiteitsbibliotheek Maastricht deel gaat uitmaken van WorldCat en niet meer via een aparte catalogus wordt aangeboden.

WorldCat wordt per 1 februari toegevoegd aan de lijst van Informatiebestanden en zoekmachines.

WorldCat is a huge master catalogue containing citations for library materials held by more than 10,000 libraries, including the UM Catalogue. In WorldCat you can find both references for physical collections (like books, DVD’s, CD’s) and electronic documents and media. Search results owned by libraries nearby are presented first in line if you have entered your actual location.

 

Pin It on Pinterest

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: