Vrijdag 15 maart: livegang crowdfunding Minervalia

Vrijdag 15 maart: livegang crowdfunding Minervalia

Updated on 22 Mar 2019 | Published on 15 Mar 2019

De officiële livegang van het eerste crowdfunding project van Universiteit Maastricht is een feit! Vanmiddag gaf Ingrid Wijk, directeur van de Universiteitsbibliotheek Maastricht, het startschot tijdens de opening van de Maastricht Antiquarian Book and Print Fair in de St. Janskerk op het Vrijthof in Maastricht.

 

 

Wat is de Minervalia eigenlijk en waarom willen we die terughalen naar Maastricht?

Bekijk deze video waarin we je graag informeren:

 

 

Eerste mijlpaal

“Voor de start van de wervingsactie hebben we niet stilgezeten”, aldus Ingrid Wijk. “Het projectteam heeft actief binnen en buiten de regio ons netwerk benaderd. Dat zijn organisaties en personen die we kennen vanwege hun interesse in cultureel erfgoed en de Bijzondere Collecties van de Universiteit Maastricht. En met succes: nog maar net live en we kunnen al melden dat we ruim een kwart van de 12.500 euro die nodig zijn om het bijzondere drukwerk terug te halen naar Maastricht mochten ontvangen. Een mooie en veelbelovende start. We hopen dat velen volgen.”

 

Help je mee?

Alle hulp is welkom om de ontbrekende 73% binnen te halen om de Minervalia,terug te halen naar Maastricht! Help mee via www.umcrowd.nl.

 

Auteurs:
Milou Schreuders en Susanne Snijders, communicatiemedewerkers van resp. het Universiteitsfonds Limburg en de Universiteitsbibliotheek

 


This article is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) License.

 

Pin It on Pinterest