Aan Strada lex, de drietalige juridische portaalsite (Nederlands, Frans, Engels) met Belgische wetgeving, rechtspraak en rechtsleer, is een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Nieuwe printmogelijkheden:

 1. Keuze uit het afdrukken van het volledige document, van de samenvatting en/of enig andere relevante informatie met betrekking tot het document (metadata). Klik hiervoor op het printicoon naast het te printen document: 
  .print_icon
  print_info
 1. Het afdrukken van gemarkeerde documenten met hun samenvattingen en/of metadata, en de mogelijkheid om gemarkeerde documenten uit het overzicht te verwijderen voordat je gaat printen.
  Klik hiervoor op het printicoon naast een van de geselecteerde documenten en kies de optie ‘De geselecteerde resultaten in de resultatenlijst’.
  Vervolgens is het dan mogelijk een selectie te maken van de te printen gegevens (‘Snel overzicht’, ‘Datum’, ‘Auteur(s)’, ‘Samenvatting’, ‘Trefwoorden’ en/of ‘Rolnummer’.
  De tijdens de sessie geselecteerde documenten blijven gemarkeerd door een oranje sterretje:
  ster-icon

Nieuwe presentatie van de resultaten: 

 1. Het begin van de samenvattingen van rechtspraak is voortaan zichtbaar vanaf de resultatenlijst, zelfs na een zoekopdracht.  
  Wil je snel de zoektermen terugvinden in het document klik dan op het onderstaande icoontje:
  vind_zoektermen
  De zoektermen worden dan in het blauw weergegeven.
 2. Sorteren van de resultaten kan voortaan op relevantie of op datum.

Strada lex is raadpleegbaar via de homepage van de Universiteitsbibliotheek, onder de link Databases. Rechtstreekse link: Strada lex

Pin It on Pinterest

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: