Toegang tot Fysische Diagnostiek online [Dutch only]

Toegang tot Fysische Diagnostiek online [Dutch only]

3 Sep 2019

Met ingang van het nieuwe academisch jaar is “Fysische Diagnostiek: uitvoering en betekenis van het lichamelijk onderzoek” (red. TOH de Jongh e.a., Bohn Stafleu van Loghum) als e-book via de Universiteitsbibliotheek beschikbaar.

 

Inhoud

Het boek geeft het lichamelijk onderzoek op systematische wijze weer en is voor het praktisch klinisch onderwijs hét standaardboek. Onmisbaar voor alle Skillslab gerelateerde onderwijsmomenten maar ook tijdens poli’s, co-schappen en verpleegkundig onderwijs van waarde.

De elektronische versie van Fysische Diagnostiek bevat niet alleen de volledige tekst van het boek, maar er zijn ook online praktijkvideo’s, illustraties en checklists te raadplegen. Dat maakt het mogelijk om vanuit de online praktijkvideo’s snel terug te schakelen naar het boek, om de beschrijving te lezen van de uitvoering van het lichamelijk onderzoek, en de klinische betekenis van de bevindingen.

 

Toegang

De elektronische versie van Fysische Diagnostiek is toegevoegd aan de collectie e-books en vindbaar via LibSearch en via de e-books lijst. Voor de onderwijsblokken is een link opgenomen in de Referencelist.

Author: Gregor Franssen, Informatiespecialist FHML/MUMC+/AVM

 


This article is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) License.

Pin It on Pinterest